Video

Šildymo sutrikimai

TubePress

Problem retrieving videos from provider: Not Found

Su užduotimis nesusitvarkančiai komisijai reikia ne papildomos komisijos, o naujo pirmininko

“Situacija Ignalinos atominėje elektrinėje turėtų būti vienas iš prioritetinių klausimų, kuriuos privalo spręsti ne kas kitas, o Seimo Atominė energetikos komisija. Ir nereikia “taškyti” mokesčių mokėtojų pinigų papildomoms komisijoms, kurios spręstų tuos pačius klausimus”, -  socialdemokratų siūlymą sudaryti laikinąją komisiją padėčiai Ignalinos atominėje elektrinėje ištirti, vertina Seimo Atominės energetikos komisijos narys Andrius Šedžius.

Parlamentaras siūlo užuot kūrus naują komisiją, pakeisti Seimo Atominės energetikos komisijos pirmininką Roką Žilinską, kuris, anot A. Šedžiaus, neatlieka savo funkcijų taip, kaip turėtų.

“Juk jeigu įmonėje darbuotojas nesusitvarko su savo pareigomis, jis atleidžiamas ir samdomas naujas darbuotojas. Niekas nepalieka įmonėje nesugebančio dirbti žmogaus ir nepriima dar vieno, kuris už jį atliktų pavestas užduotis. Logiška, nes nė vienas verslininkas nenorės mokėti dviejų atlyginimų. Tuo tarpu, Seime ne tik mokamas atlyginimas žmonėms, kurie nesugeba dirbti savo darbo, bet ir išlaikomi su tuo darbu susiję žmonės (pavyzdžiui Atominės energetikos komisijos sekretoriatas), o dabar dar siūloma sukurti dar vieną komisiją, kuri dubliuotų Atominės energetikos komisijos funkcijas”, – piktinosi Seimo narys.

A. Šedžius siūlo dar kartą įvertinti Atominės energetikos komisijos pirmininką R. Žilinską ir į jo vietą paskirti kitą – tinkamesnį, atsakingesnę ir galbūt labiau patyrusi – pirmininką.



Komentuoti

Spam Protection by WP-SpamFree Plugin