Video

Administracijos direktorius turi atsistatydinti

TubePress

Problem retrieving videos from provider: Not Found

Iniciatyvą žlugdo Savivaldybės biurokratai

Liepų gatvės 26 namo ir aplinkinių namų gyventojai jau ne vieną mėnesį varsto Šiaulių miesto savivaldybės duris prašydami padėti įrengti kieme vaikų žaidimų aikštelę. Iniciatyvūs gyventojai neprašo didelių pinigų aikštelei – daugelį darbų jie planuoja nuveikti patys, ieško rėmėjų, tačiau pažadėję įrengti aikštelę Šiaulių miesto savivaldybės biurokratai elgiasi taip, kaip šuo ant šieno – nei patys imasi veiksmų, nei kitiems leidžia tai padaryti.

Prašydama pagalbos įrengiant vaikų žaidimų aikštelę į šiaulietį Seimo narį Andrių Šedžių kreipėsi aktyvi Liepų gatvės 26 namo gyventoja. Seimo nariui moteris pasiguodė, kad Savivaldybės atstovai prižadėjo padaryti ir tą ir aną, tačiau aikštelės iki galo taip ir neįrengė, o primindama pažadus Savivaldybės klerkams sulaukia tik pažadų ir pasiteisinimų, esą nėra laiko.

“Jeigu būčiau miesto meras, tokių problemų tikrai nekiltų. Kartu su Liepų gatvės 26 namo gyventojais apžiūrėjau teritoriją, kurią reikia sutvarkyti, kad vaikai ir jaunuoliai turėtų kur praleisti laisvalaikį. Brangiai tikrai nekainuoja. Suorganizavau, kad iš teritorijos būtų išvežtos šiukšlės, pasitelkęs techniką išlyginau aikštelę, tačiau daugiau nieko padaryti negaliu, nors ir labai norėčiau. Mielu noru padaryčiau naujus futbolo vartus. Tačiau šių darbų negaliu atlikti, nes teritorija priklauso Šiaulių miesto savivaldybei. O Savivaldybėje yra tokių žmonių, kurie tik ir laukia, kol ką nors padarysiu be leidimų. Baudas, priešingai nei realius darbus, jie pasiruošę skirti operatyviai”, – sakė Seimo narys.

Parlamentaras piktinasi, kad pažadėjusi įrengti vaikų žaidimų aikštelę ir nevykdydama savo pažadų, Šiaulių miesto savivaldybė žlugdo pilietinę iniciatyvą.

“Tą aikštelę jau seniai buvo galima įrengti, visą vasarą vaikai ir jaunuoliai būtų turėję kur praleisti laisvalaikį. Vasara baigiasi, o aikštelės vis dar nėra. Dar valdininkai skundžiasi, kad patys žmonės neaktyvūs. Kad ir koks aktyvus būtumei, tokie biurokratų veiksmai gali sužlugdyti geras idėjas”,  – sakė parlamentaras.



Komentuoti

Spam Protection by WP-SpamFree Plugin