Video

Žvejų šventė

TubePress

Problem retrieving videos from provider: Not Found

Andrius Šedžius: valdininkams- griežčiausia atsakomybė

Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojui Gintautui Mikučiauskui ir savivaldybės dizaineriui Petrui Slonksniui gresia baudžiamoji atsakomybė. Nes Šiaulių miesto Tarybos nario, socialdemokrato Andriaus Šedžiaus organizuota nelegalaus stendo “kelionė” po savivaldybės langais peraugo į tarnybinį tyrimą.

Ištirti, kodėl valdininkai neprivertė privačios bendrovės iš Dainų pėsčiųjų bulvaro pašalinti pusę metų nelegaliai laikytą penkias tonas sveriantį reklaminį stendą, pareikalavo miesto Tarybos Socialdemokratų frakcija. Kaip sakė socialdemokratas Andrius Šedžius, nelegalus stendas- tik lašas jūroje. “Daugelis, kam teko turėti reikalų su savivaldybe, žino, kad dėl elementariausio reikalo galima sugaišti metus. Po jų langais pastatytą stendą pašalino akimirksniu – vadinasi, gali dirbti, tik reikia juos priversti”, pažymėjo politikas, sulaukęs aršaus puolimo už tai, kad nukėlė nelegalų stendą. Politiko žodžiais, tarnybinis tyrimas turės peraugti į išsamų patikrinimą, kokie šiauliečių skundai nebuvo ištirti, į kokius prašymus nereaguota, kokios gyventojų keliamos problemos neišspręstos.
“Kviečiu šiauliečius informuoti apie visus atvejus, kai valdininkai, savivaldybės vadovai neatliko savo tarnybinės pareigos. Reikalausime pačios griežčiausios atsakomybės, nes tik taip įmanoma priversti juos dirbti”, pabrėžė Andrius Šedžius.

Šaltinis: dienraštis “Šiaulių kraštas”.



Komentuoti

Spam Protection by WP-SpamFree Plugin